„ARS” ievieš lojalitātes programmu
Publicēts 19. februārī, 2010.
Rūpējoties par saviem klientiem, medicīnas sabiedrība „ARS” izstrādājusi īpašu lojalitātes programmu – priekšrocību karti, kura sniedz iespēju kartes īpašniekiem izmantot izdevīgus nosacījumus un būtiskas atlaides dažādiem klīnikā pieejamiem pakalpojumiem.

Aizvadītā gada decembrī medicīnas sabiedrība "ARS” uzsāka darbu pie klientu priekšrocību programmas īstenošanas. Tika izveidota priekšrocību karte, kuru izmantojot, iespējams saņemt 5-10% pastāvīgu atlaidi medicīniskajiem pakalpojumiem, savukārt katru mēnesi noteiktiem pakalpojumiem tiek piedāvātas īpaši izdevīgas cenas, - daži no tiem akciju laikā pat uz pusi lētāk.

Turklāt priekšrocību kartes darbojas arī pie klīnikas sadarbības partneriem – Latvijas-Amerikas acu centrā (Skolas ielā 5), „ARS” aptiekā un E.Gulbja laboratorijā (Skolas ielā 5), - to piedāvātos pakalpojumus var saņemt par pazeminātām cenām. Karti var iegādāties medicīnas sabiedrībā „ARS”, tās cena ir pieci lati.

Medicīnas sabiedrība „ARS” ir daudzprofilu iestāde, kas jau kopš deviņdesmito gadu sākuma nodrošina augsti kvalificētu medicīnisku palīdzību trīsdesmit astoņās specialitātēs. „ARS” klīnikā praktizē 172 ārsti un konsultanti, izmantojot modernākās diagnostikas un ārstniecības tehnoloģijas, tostarp arī unikālas iekārtas, kādu nav citās Latvijas primārās veselības aprūpes iestādēs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: