Brīnumu un pārvērtību nakts
Publicēts 16. martā, 2010.
Jau kopš senseniem laikiem cilvēki ir ticējuši pārdabiskiem spēkiem, acīm neticamām pārvērtībām un brīnumiem, no paaudzes paaudzēs glabājuši dažādus noslēpumus, ticējuši maģiskajam spēkam un pat mītiskām būtnēm. Arī šodien tas viss ir dzīvs, un nekas nav neiespējams!

Šā gada 18. martā plkst. 19:00 iepirkšanās centrs „Sky&More” (Duntes ielā 19a) pilnībā pārvērtīsies par neticamu iepirkšanās un brīnumu oāzi, kuru apmeklēt tiek aicināts ikviens, lai varētu ļauties burvestībām, izbaudīt maģijas stindzinošo spēku un piedalīties īstās pārvērtībās.

Tikai dažas stundas iepirkšanās centrā ikviens varēs baudīt brīnumus un pārvērtības. No pulksten 20:00 līdz 22:00, divu stundu garumā „Sky&More” veikalos ikvienu apmeklētāju sagaidīs brīnumainas cenas - atlaides pilnīgi visam (apģērbiem, aksesuāriem un dažādiem pakalpojumiem atlaides 50% apmērā no cenas, apaviem no 30 līdz 50%, restorānos – 50%, kosmētikai līdz 20%, lielveikalā „SKY” atlaides 15%, bērnu precēm no 10 līdz 30% un pārējos veikalos līdz 50%).

Par maģiju, burvestībām un dažādiem akrobātiskiem priekšnesumiem gādās iluzionisti Pecolli, cirka mākslinieki, kā arī citas spilgtas personības. Savukārt pasākuma vadītāja tēlā iejutīsies dziedātājs Normunds Rutulis, un kas to zina – varbūt arī viņš pārsteigs ar kādu burvestību vai maģiju!

Turklāt brīnumu un pārvērtību nakts noslēgumā ikvienam, kas būs iepircies kādā no „Sky&More” veikaliem, būs iespēja laimēt patīkamas balvas un pat ceļojumu divām personām uz Vogue Avantgarde Hotel saulainajā Turcijā. Nepalaid garām un ļaujies brīnumiem un pārvērtībām!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: