Dāvanu klāstā – brauciens ar vučko un kliņģera cepšanas piedzīvojums
Publicēts 21. decembrī, 2009.
Ar lieliem, straujiem soļiem, griezīgu aukstumu un baltu jo baltu sniedziņu tuvojas Ziemassvētki – gada jaukākie un sirsnīgākie svētki. Šajā laikā ikviens cenšas iepriecināt savus draugus, radus, paziņas un darba kolēģus ar lielākām un mazākām dāvaniņām, taču to izvēle reizumis sagādā īstas neērtības, padarot šo par stresa pilnu laiku.

 Lai atvieglotu grūto uzdevumu, šajos Ziemassvētkos „DāvanuServiss.lv”, kas līdz šim bija pazīstams kā interneta veikals, ir sagādājis vēl nebijušu pārsteigumu – tagad arī veikalos „Maxima XX” un „Maxima XXX” nopērkamas unikālas, labsajūtu raisošas dāvaniņas. Šeit jūs atradīsiet piemērotu dāvanu gan ekstrēmo sporta veidu cienītājiem, gan ūdens prieku mīļotājiem, gan relaksētas atpūtas baudītājiem u.tt., - kopumā trīsdesmit sešas unikālas dāvaniņas un dāvanas vērtībā no desmit latiem līdz pat desmit tūkstošiem latu.

„DāvanuServiss.lv” projektu vadītāja Diāna Struce uzsver: „Līdz šim darbojāmies tikai kā interneta veikals, taču pēc datu apkopošanas secinājām, ka esošie un potenciālie klienti labprāt mūsu piedāvātās dāvaniņas iegādātos arī kādā no Latvijas lielveikaliem, līdz ar to loģisks solis, sekojot mūsu pārstāvniecību piemēram Lietuvā un Polijā, bija nākt pretī patērētājam, kas, iespējams, jau šajos Ziemassvētkos atvieglos daudzu dāvanu meklētāju grūto uzdevumu.”

Izmanto savu lielisko iespēju – pārsteidz savus draugus, radus, paziņas, kolēģus vai sadarbības partnerus gan ar kliņģera cepšanas piedzīvojumu, gan ar elpu aizraujošu putna lidojumu, gan ar braucienu vučko vai iespēju izmēģināt savus spēkus drifta skolā! Turklāt advancētiem ekstrēmu cienītājiem „DāvanuServiss.lv” piedāvā iespēju izbaudīt astronautu cienīgas sajūtas ar Rocket lidmašīnu XP, izmēģināt Krievijas aviācijas lepnumu – MIG-29 vai ļauties Formulai 1, vadot šo ārkārtīgi ātro braucamrīku. Vairāk informācijas: www.davanuserviss.lv.

Interneta veikals „DāvanuServiss.lv” Latvijā darbojas divus gadus un jau ir sagādājis prieku vairāk nekā 50 000 klientu. Tā filiāles atrodas arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: