Ekskluzīvi auto, armrestlings, gadžeti
Publicēts 5. novembrī, 2009.
Jau sen zināms, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi, - viņiem ir atšķirīga vērtību sistēma, uzvedības likumi un paradumi, taču par spīti visam mēdz būt arī līdzīgas iezīmes.

Nereti sabiedrības valdošie uzskati ir visai kļūdīgi, un lielākoties tie ir uz stereotipiem balstīti, - arī iepirkšanās tiek uzskatīta par sieviešu nodarbi, kaut var būt arī citādāk. Arī vīrieši mēdz iepirkties, sekot modei un censties izskatīties labi, tikai viņi lūpukrāsas, skropstu tušas un citas smalkās lietiņas, kas sievietēm ir tik būtiskas, nomaina pret kaut ko lielāku un spēcīgāku - automašīnām, dažādiem gadžetiem un tamlīdzīgām lietām.

Lai lauztu sabiedrībā iesīkstējušos uzskatus, t/c „Domina” laikā no 5. līdz 15. novembrim piedāvā vīriešu dienas – auto, moto, sports un iepirkšanās vienuviet. Ikvienam vīrietim būs iespēja iepazīties ar jaunākajām tendencēm tehnoloģiju un kosmētikas tirgū, izmēģināt savus spēkus armrestlinga jeb roku cīņu turnīrā, novērtēt dažādus braucamrīkus un izbaudīt vēl daudz ko citu.

Desmit dienu laikā visi interesenti varēs iepazīties ar tādiem auto zīmoliem kā Mercedes Benz, Lexus, Toyota, Ford, Mazda, Chrysler, Dodge, Jeep, Opel, Chevrolet, Nissan; Brutale, Harley Davidson motocikliem; dažādiem elektromobiļiem; frīkbaikiem; restaurētiem un tjūnētiem auto gan no privātām kolekcijām, gan no Rīgas Motormuzeja. Būs iespēja arī veikt testa braucienus ar Mercedes Benz E un GLK klases auto, kā arī ar Lexus RX, Toyota Avensis, Peugeot 3008 un Seat Exeo, savukārt mazie vīrietīši varēs izmēģināt braukšanas iemaņas īpašā bērnu auto laukumā.

Nelielus informatīvos seminārus piedāvās „Drošas braukšanas skola”, savukārt jaunāko tehnoloģiju produkti no Dell (portatīvie datori), Braun (skuvekļi), Samsung (Led TV, mobilie, kameras un portatīvie datori) un Becker (navigācijas sistēmas) būs pieejami tehnoloģiju izstādē t/c „Domina” galvenajā galerijā.

Paralēli izstādei kā lielajiem, tā mazajiem būs pieejami trīs kosmētikas un veselības stendi, kuros būs iespēja izmēģināt produkciju un pakalpojumus, kā arī pieredzējuši speciālisti sniegs noderīgus padomus: L'Oréal piedāvās vīriešu kosmētiku un matu diagnostiku, Kristiana un Kolonna – palīdzēs neapmaldīties smaržu pasaulē, savukārt Erekcija.lv piedāvās iespēju konsultēties ar ārstiem par seksualitāti un jautājumiem saistībā ar vīrieša otro sirdi – prostatu.

Taču spēkiem bagātākā un interesantākā diena solās būs sestdiena, 14. novembris, kad notiks armrestlinga turnīrs (roku cīņas jeb spēkošanās ar rokām turnīrs), kuru organizē t/c „Domina” un Latvijas Armrestlinga asociācija. Turnīrā piedalīties tiek aicināts ikviens Latvijas vīrietis, kas nebaidās un ir gatavs mēroties spēkiem ar citiem.

Turklāt tirdzniecības centra „Domina” veikali un ēdināšanas uzņēmumi: Eirovīns, Jahonts, BB1Shop, Geox, L`Occitane, Buffalo, Reserved, ABC King, Optika Italiana, Valters un Rapa, Colin’s, Adenija, Rito, Eiropas apavi, LANTIER, Il Tempo di moda, ECCO, Lloyd, Fried chicken, kafejnīca Nestle, Seppälä, Lee Cooper, Sunlounge, Xpresents.lv, TRIUMPH, Tendence, The Body Shop, Danija, Leny Tomy Factory, Kebabs Fix, Mosaic, X-Jeans, PRISMA, Aleksandra, Monton, Jack&Jones, Mothercare, Cubus, Dressmann, Emilio Guido un Salamander šajās dienās vīriešus pārsteigs ar patīkamām atlaidēm un izdevīgiem piedāvājumiem.

Tikai desmit dienas ikdienas, ekskluzīvi, tjūnēti un restaurēti auto, frīkbaiki, motocikli, jaunākās tehnoloģijas, lieliskas atlaides un spēka turnīrs – atnāc, Tev patiks! Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai: www.domina-shopping.lv.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: