Iesaka laikus piepildīt termosus un smērēt maizītes
Publicēts 1. februārī, 2010.
Laikā no 3. līdz 7. februārim tirdzniecības centrā „Domina” norisināsies ikgadējais „Bazārs”. Atskatoties uz aizvadītā gada sezonas preču izpārdošanu un apmeklētāju entuziasmu, stāvot rindā pēc dāvanu kartēm jau no pieciem rītā, organizatori iesaka apbruņoties pret bargo salu un izsalkumu, kuru var nākties remdēt, piepildot termosus un gatavojot maizītes. Šogad paredzēts, ka katru „Bazāra” dienu pirmie 100 apmeklētāji, kas plkst. 10:00 būs ieradušies un nostājušies rindā pie t/c „Domina” informācijas centra, saņems dāvanu karti un varēs tukšot veikalu plauktus par iepirkšanās centra naudu.

Zināms, ka sezonas preču lielākās izpārdošanas laikā 90 procentu atlaides būs pieejamas visdažādāko kategoriju veikalos un mazajās bodītes – sākot jau no viena santīma, Jūs varēsiet iegādāties lentas, mežģīnes, bikšturus un salvetes, no 7 santīmiem – audumus, mulinē diegus, sprādzes, bet no 20 santīmiem – rotas, pērles un naudas makus, savukārt apgāds „Atēna” un „Valters un Rapa” piedāvās grāmatas, sākot no 50 santīmiem.

„Bazāra” laikā notiks lielākā aksesuāru izpārdošana, - veikalos „Accessorize”, „BB1”, Il Tempo”, „Xpresents”, „LMT”, „Tendence”, „BLTD” būs iespējams iegādāties rokassprādzes, kaklarotas, jostas , cepures, cimdus un šalles, sākot no astoņdesmit santīmiem. Savukārt par siltām kājām un sporta apaviem parūpējušies veikali „Sportland”, „Trend Express” un „Walking”, piedāvājot saviem klientiem neticami zemas cenas, sākot no diviem latiem. Arī veikali „Doramafi”, „Fashion Outlet”, „Monton”, „MOS outlet”, „Mosaic”, „s.Oliver” un „Seppälä” sarūpējuši atlaides līdz pat deviņdesmit procentiem, bet jauni džinsi, sākot no pieciem latiem, varēs iegādāties veikalos „Vigoss x Jeans” un „Colin’s”.

Par skaistumu neļaus aizmirst veikali „Kolonna”, „Dead Sea SPA”, turklāt arī veikals „Prisma” sagādājis īpašus cenu pārsteigumus saviem klientiem. Lieliska iespēja tiem, kas vēlas veidot savu portfolio – „Osy Studio.lv” piedāvā fotosesiju tikai par 15 latiem, elektropreces, sākot no trim latiem, būs pieejamas veikalā „Euronics”, bērnu rotaļlietas par acīm un maciņam tīkamām cenām - veikalā „XS Rotaļlietas”, savukārt veikals „Optio”, iegādājoties brilles, piedāvā redzes pārbaudi pilnīgi bez maksas. Izsalkumu par pievilcīgām cenām palīdzēs remdēt restorāns „Vairāk Saules” un „Kebabs Fix”.

Turklāt šoreiz „Bazārs” savus apmeklētājus sagaidīs austrumnieciskās noskaņās, – t/c „Domina” galerijās izvietotajā tirdziņā varēs iegādāties visu, sākot ar rotām, pērlēm, gliemežvākiem, koraļļiem, nefrītiem, austrumnieciskiem audumiem, dzijām, beidzot ar vasaras ceļojumiem uz Turciju, Grieķiju, Bulgāriju un Horvātiju. Tāpat būs iespējams iegādāties arī jaunas automašīnas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: