Itālijas Festivāls aicina uz īstenu itāļu vakaru
Publicēts 20. oktobrī, 2009.
Nevienam nav noslēpums, ka itāļi ir slaveni ne vien ar lielisko virtuvi, bet arī ar savu viesmīlību, mūžīgo dzīvesprieku un, protams, ar kultūru un dzīvesveidu, ko pie mums Latvijā tā pa īstam ir paspējis iepazīt tikai retais.

NLai izbaudītu īstenu itāļu vakaru, Itālijas Festivāls šā gada 22. oktobrī plkst. 19:30 „Sapņu fabrikā” (Lāčplēša iela 101) aicina mediju pārstāvjus un ikvienu interesentu uz pasākumu festivāla ietvaros „Itāļu vakars – Serata Italiana”.

Šis vakars būs kas īpašs, - paredzēta itāļu apģērbu un apavu demonstrēšana, kā arī „Luxottica Group” 2010. gada saulesbriļļu kolekciju prezentācija. Ikvienam būs iespējams aplūkot un ar savām acīm novērtēt jaunākās kolekcijas no “Ray-Ban”, “Vogue”, “Versace”, “Prada”, “Dolce&Gabbana” un citiem itāļu zīmoliem. Savukārt par muzikālo baudījumu gādās šarmantais Roberto, Kristīne Ozoliņa, Jenny May, Ilona Bagele, kā arī dvīņu duets – Anna un Katrīna.

Nāciet un izmantojiet brīnišķīgo iespēju novērtēt jaunākās saulesbriļļu kolekcijas, itāļu mūziku un gardumus - īstenu itāļu noskaņojumu!

Ielūgumi atrodami Itālijas Festivāla mājas lapā www.italijasfestivals.lv, kurus uzrādot, ikviens interesents būs laipni gaidīts festivāla pasākumā (vietu skaits ierobežots).

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai Itālijas Festivāla oficiālajā mājas lapā! Informāciju par Itāliju meklējiet arī šeit: www.enit.it.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: