Izsmalcināts dizains un nevainojama perfekcija
Publicēts 1. oktobrī, 2009.
Izsmalcināts dizains, augsta kvalitāte, perfekts klienta vēlmju atspoguļojums, mājīgums un funkcionalitāte – šie ir tikai daži no jēdzieniem, kas raksturo itāļu virtuvju ražotāju „Arclinea” un tā piedāvāto produkciju, kuru tagad ikvienam ir iespēja klātienē aplūkot, novērtēt un arī iegādāties interjera dizaina galerijā „Trentini”, kas atrodas „Sapņu Fabrikā” (Lāčplēša iela 101).

Viens no Itālijas vadošajiem ekskluzīvu virtuvju ražotājiem ir „Arclinea”. Uzņēmuma panākumu pamatā ir kvalitāte un augsto tehnoloģiju apvienojums ar radošām idejām. Pēc būtības tā ir profesionālā virtuve, kas dabīgi integrēta dzīvojamā telpā, apvienojumā ar dizainu, ko veidojis pasaulslavenais dizaina guru Antonio Čitterio (Antonio Citterio).

Kvalitāte un tehnoloģiskie resursi vienmēr sader ar kreativitāti, savukārt funkcionalitātes jauninājumi – ar vislabāko dizainu savā unikālajā skatījumā un nepārtrauktā attīstībā, – tas viss raksturo „Arclinea” kreatīvās tehnoloģijas.

Antonio Čitterio (Antonio Citterio) pats par savām radītajām virtuvēm saka, ka tas ir viss, kas nepieciešams ērtai un kvalitatīvai ēdiena pagatavošanai, tajā pašā laikā saglabājot viegluma un telpas brīvības izjūtu. Arī lieliskais pavārs Uldis Krebs nešaubās, ka dizaineris nav kļūdījies, un Itālijas Festivāla ietvaros, gatavojot īstu itāļu picu slavenajā virtuvē „Arclinea”, mēģinās to pierādīt saviem viesiem.

Interjera dizaina galerijā „Trentini” iespējams aplūkot, kā arī iegādāties vairāk nekā 50 ražotāju produktus. Tie visi ir pasaulē pazīstami un iecienīti zīmoli, kas ražo augstākās kvalitātes dizaina lietas: mēbeles, virtuves, dizaina aksesuārus, gaismas ķermeņus, stikla mozaīkas, flīzes, grīdas segumus, durvju sistēmas, garderobes un citus interjera priekšmetus. Slavenākie no tiem ir „Moroso”, „LEMA”, „Dedon”, „Artemide”, „Foscarini”, „Fabbian”, „Arclinea”, „Bisazza”, „Tre-P&Tre-Piu” u.c. Savam interjeram piemērotas lietas šeit atradīs īsti arhitektūras un interjera dizaina gardēži, kā arī cilvēki ar augstām prasībām pret apkārtējo vidi!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: