Tuvojas Lieldienas!
Publicēts 1. aprīlī, 2010.
Neilgi pirms Lieldienām dabā vērojamas pārmaiņas, kas nes vēsti par pavasara iestāšanos un svētku tuvošanos, - nokūst biezā sniega sega, gaiss kļūst siltāks, saule pie debesīm turas ilgāk, un no zemes spraucas pirmie zāles asni.

Iepirkšanās centrs „Sky&More” šā gada 2. aprīlī aicina kopā sagaidīt pavasara saulgriežus un laikus sagādāt Lieldienu svētku galdam nepieciešamās lietas, - jau no plkst.12:00 te darbosies Slow Food zemnieku bioloģiski audzētās produkcijas tirdziņš.

Lauku labumi visdažādākajām gaumēm – vistas un paipalu olas, svaiga un žāvēta gaļa, mājās cepta maize un smalkmaizītes, kūpinātas zivis, dārzeņi, piens, siers, mājas saldējums, lauku tējas, ekoloģiskā kosmētika un daudzi citi augstvērtīgi, ekoloģiski un visnotaļ gardi produkti – būs nobaudāmi un nopērkami pie mūsu pašu zemniekiem īpašajā Lieldienu tirdziņā.

Arī turpmāk katru piektdienu no plkst. 12:00 līdz 21:00 visus interesentus priecēs Slow Food zemnieku tirdziņš. Pavasarīgas Lieldienas novēl iepirkšanās centrs „Sky&More”!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: