Publicēts 2. maijā, 2010. Autors: Aina.
Ceturtdien, 29. aprīlī iepirkšanās centrs „Sky&More” pārsteidza ar unikālu, Latvijā vēl nebijušu modes šovu. Ēdienkartē tika piedāvātas 2010.gada pavasara/vasaras sezonas jaunākās apģērbu un modes preču kolekcijas, tērpu demonstrācijas sabiedrībā pazīstamu cilvēku izpildījumā un neparasti modeļu uznācieni, kurus pavadīja ne tikai enerģiska mūzika, bet arī dažnedažādākie atribūti – motorzāģa rūkoņa, motocikla dūkoņa, ķēdēs iekalti vīrieši un vēl daudz kas cits.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 27. aprīlī, 2010. Autors: Aina.
Daudzi pasaules modes tendenču noteicēji šogad piedāvā pavisam ko nebijušu, kas šokē gan augstās modes pazinējus, gan vienkāršos iedzīvotājus. Tādi modes zīmoli kā Dior, Prada, Dolce&Gabbana, Gucci, Calvin Klein, Vivienne Westwood piesaka sevi ar novatoriskiem apģērbu un aksesuāru risinājumiem, savdabīgām norises vietām un pārsteidzošiem mākslas šedevriem pavisam citādāk, nekā ierasts tos redzēt.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. aprīlī, 2010. Autors: Aina.
FIP finālisti konsultējas ar žūrijas locekļiem, - kā un ko labāk sašūt, kā un kas labāk izskatīsies, kā veidot kolekcijas kopējo noskaņu u.tml.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 16. aprīlī, 2010. Autors: Aina.
Šā gada 17. un 18. aprīlī no plkst. 12:00 līdz 18:00 tirdzniecības centrs „Domina” jau otro reizi aicina bērnus un viņu vecākus uz bērnu dienām jeb Kidding, kuru laikā ikvienam būs iespēja iesaistīties dažādās izklaidējošās un izglītojošās aktivitātēs.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 13. aprīlī, 2010. Autors: Aina.
Laikā no 9. līdz 11. aprīlim tirdzniecības centrs „Domina” aicināja izklaidēties pēc sirds patikas un piedāvāja apmeklētājiem Happy Weekend jeb Laimīgās brīvdienas.Trīs dienas ikviens varēja ļauties dažādiem pārsteigumiem, ko bija sagādājis tirdzniecības centrs.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. aprīlī, 2010. Autors: Aina.
Neilgi pirms Lieldienām dabā vērojamas pārmaiņas, kas nes vēsti par pavasara iestāšanos un svētku tuvošanos, - nokūst biezā sniega sega, gaiss kļūst siltāks, saule pie debesīm turas ilgāk, un no zemes spraucas pirmie zāles asni.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 22. martā, 2010. Autors: Aina.
Foto no "Sky&More" brīnumu un pārvērtību nakts izdarībām.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 16. martā, 2010. Autors: Aina.
Jau kopš senseniem laikiem cilvēki ir ticējuši pārdabiskiem spēkiem, acīm neticamām pārvērtībām un brīnumiem, no paaudzes paaudzēs glabājuši dažādus noslēpumus, ticējuši maģiskajam spēkam un pat mītiskām būtnēm. Arī šodien tas viss ir dzīvs, un nekas nav neiespējams!
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. martā, 2010. Autors: Aina.
Bērniņa ienākšana ģimenē ir brīnums, kam līdzīga nav neviena, tas ir skaists un priekpilns laiks. Taču šo jauno mammas dzīvi būtiski ietekmē klāt nākušie pienākumi, satraukumi, laika trūkums, kā arī emocionālās un fiziskās pārmaiņas. Lai mammas šajā laikā neaizmirstu par sevi, savām vēlmēm un vajadzībām, "Ratiņmammas" ir izveidojušas īpašu vingrošanas nodarbību māmiņām kopā ar saviem mazuļiem ratiņos, lai palīdzētu jaunajām māmiņām izskatīties un justies brīnišķīgi.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 19. februārī, 2010. Autors: Aina.
Rūpējoties par saviem klientiem, medicīnas sabiedrība „ARS” izstrādājusi īpašu lojalitātes programmu – priekšrocību karti, kura sniedz iespēju kartes īpašniekiem izmantot izdevīgus nosacījumus un būtiskas atlaides dažādiem klīnikā pieejamiem pakalpojumiem.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 5. februārī, 2010. Autors: Aina.
Jau senos laikos cilvēki ticēja pārtikas produktu uzbudinošajam spēkam – Afrodīzijiem. Uzskatīja, ka līdztekus spējai rosināt seksuālās vēlmes, daudziem no tiem piedēvēja arī auglības veicinošas īpašības.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 3. februārī, 2010. Autors: Aina.
Sākot no šodienas, 3. februāra līdz 7. februārim tirdzniecības centrā „Domina” norisināsies gada lielākā sezonas preču izpārdošana „Bazārs”, - tā ietvaros lieliski piedāvājumi un atlaides līdz pat 90 procentiem. Jau no septiņiem rītā cilvēki bija pulcējušies pie t/c „Domina”, lai sacenstos par bezmaksas dāvanu kartēm, kas tika pašiem izturīgākajiem un pacietīgajiem iepirkšanās centra apmeklētājiem. Paredzēts, ka arī pārējās „Bazāra” dienās pirmie 100 apmeklētāji, kas plkst. 10:00 būs ieradušies un nostājušies rindā pie t/c „Domina” informācijas centra, saņems dāvanu karti un varēs tukšot veikalu plauktus par iepirkšanās centra naudu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 1. februārī, 2010. Autors: Aina.
Laikā no 3. līdz 7. februārim tirdzniecības centrā „Domina” norisināsies ikgadējais „Bazārs”. Atskatoties uz aizvadītā gada sezonas preču izpārdošanu un apmeklētāju entuziasmu, stāvot rindā pēc dāvanu kartēm jau no pieciem rītā, organizatori iesaka apbruņoties pret bargo salu un izsalkumu, kuru var nākties remdēt, piepildot termosus un gatavojot maizītes. Šogad paredzēts, ka katru „Bazāra” dienu pirmie 100 apmeklētāji, kas plkst. 10:00 būs ieradušies un nostājušies rindā pie t/c „Domina” informācijas centra, saņems dāvanu karti un varēs tukšot veikalu plauktus par iepirkšanās centra naudu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 26. janvārī, 2010. Autors: Aina.
Lai iestātos pret patlaban Latvijas medicīnas sistēmā aktuālu tendenci, kad ārsta palīdzība tiek meklēta tikai akūtās situācijās, medicīnas sabiedrība "ARS" nolēmusi iesaistīties divu sociāli jūtīgu grupu - studentu un pasniedzēju - atbalstīšanā, piedāvājot tām medicīnas pakalpojumus par samazinātu cenu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 11. janvārī, 2010. Autors: Aina.
Veicinot zaļās domāšanas un dzīvesveida attīstību Latvijā, aizvadītā gada novembrī tika izsludināts nu jau par tradīciju kļuvušais konkurss jauniem, talantīgiem modes māksliniekiem un stilistiem „FIP jaunais griezums: otrreizējas izmantošanas mode”, kuram pieteicās vairāk nekā 30 radošu prātu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 21. decembrī, 2009. Autors: Aina.
Ar lieliem, straujiem soļiem, griezīgu aukstumu un baltu jo baltu sniedziņu tuvojas Ziemassvētki – gada jaukākie un sirsnīgākie svētki. Šajā laikā ikviens cenšas iepriecināt savus draugus, radus, paziņas un darba kolēģus ar lielākām un mazākām dāvaniņām, taču to izvēle reizumis sagādā īstas neērtības, padarot šo par stresa pilnu laiku.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 25. novembrī, 2009. Autors: Aina.
Tuvojoties Ziemassvētkiem, ikviens vēlas sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem pasniegt dāvanas, kas ir ne tikai praktiskas, bet arī pauž to sirds siltumu, ar kādu mums saistās šis īpašais brīdis. Laikā, kad daudziem klājas krietni grūtāk nekā citus gadus, ir vēl jo būtiskāk pilnvērtīgi izmantot visus mūsu rīcībā esošos resursus. Ap mums gadu gaitā ir uzkrātas dažādas lietas, kuras ar pavisam vienkāršu radošu pieskārienu ir iespējams pārveidot, dāvinot tām otro dzīvi vai pavisam jaunu pielietojumu.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 12. novembrī, 2009. Autors: Aina.
Armrestlings ir sporta veids, kuru vairums cilvēku ir iemīlējuši jau no bērnības. Ar to var nodarboties gan sievietes, gan vīrieši, gan jauni, gan veci, gan lieli, gan mazi – tas pieejams visiem un neprasa daudz līdzekļu. Šajā sporta veidā nav priekšnieku un padoto, bagāto un nabago, - šie nosacījumi pazūd, satverot pretinieka roku. Tas ir īsts patiesības mirklis – nepalīdz ne sakari, ne nauda, ne stāvoklis sabiedrībā, tikai spēks, raksturs, griba un vēlme būt pirmajam.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 5. novembrī, 2009. Autors: Aina.
Jaunākās tehnoloģijas, moderns aprīkojums, augstas klases izejvielas, krāsvielas un materiāli, kvalitātes un pasaules modes tendenču apvienojums, kā arī neatkārtojama individualitāte – tas viss slēpjas zem nosaukuma „Colin’s”.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 5. novembrī, 2009. Autors: Aina.
Jau sen zināms, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi, - viņiem ir atšķirīga vērtību sistēma, uzvedības likumi un paradumi, taču par spīti visam mēdz būt arī līdzīgas iezīmes.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 2. novembrī, 2009. Autors: Aina.
Šā gada 29. oktobrī Rīgas Cirkā norisinājās radošā modes īsfilmu konkursa „Fashion is Passion” noslēguma pasākums, kura laikā skatītājiem tika dota iespēja iepazīties ar modes ikonas Diane Pernet jaunāko filmu kolekciju „A Shaded View On Fashion Film” (ASVOFF), ļauties avangardiskai zaļās modes koncepcijai „ReUse RePublic”, noskatīties „Fashion is Passion” finālistu darbus, kā arī piedalīties Latvijas jaunās modes un kino cerības nominēšanas ceremonijā.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 20. oktobrī, 2009. Autors: Aina.
Nevienam nav noslēpums, ka itāļi ir slaveni ne vien ar lielisko virtuvi, bet arī ar savu viesmīlību, mūžīgo dzīvesprieku un, protams, ar kultūru un dzīvesveidu, ko pie mums Latvijā tā pa īstam ir paspējis iepazīt tikai retais.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 16. oktobrī, 2009. Autors: Aina.
Itālija ir dažādu civilizāciju un domu krustceļš, jau gadsimtiem ilgi - šūpulis ne tikai mākslas, bet arī zinātnes attīstībai. Lai iepazīstinātu ar Itālijas kultūras, mākslas, zinātnes un tehnoloģiju spožākajām pērlēm, tiek organizēta Itālijas kultūras un valodas nedēļa „Itāliešu valoda mākslā, zinātnē un tehnoloģijās”, kas notiks no 19. līdz 25. oktobrim Itālijas Festivāla ietvaros.
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 15. oktobrī, 2009. Autors: Aina.
Visā pasaulē ir desmitiem, simtiem, tūkstošiem, miljoniem cilvēku, kuri ik dienu rada daudz un dažādas lietas, kas ir ļoti nozīmīgas un cilvēka ikdienā ieņem noteiktu lomu. Nav jābūt ģēnijam, lai radītu, – vajadzīga tikai griba un apņemšanās, bet viss pārējais tāds nieks vien ir!
Lasīt visu rakstu...
Publicēts 14. oktobrī, 2009. Autors: Aina.
Pēc pasaulslavenās modes ikonas Diane Pernet modes filmu festivāla „A Shaded View On Fashion Film” (ASVOFF) īsfilmu kolekcijas pirmizrādes Parīzē tā ceļos uz Latviju un jau šā gada 29. oktobrī plkst. 19:00 „Rīgas Cirkā” tiks prezentēta Latvijā radošā modes īsfilmu konkursa „Fashion is Passion” noslēguma ietvaros. Šī būs unikāla iespēja redzēt visā pasaulē atzīto un prestižo ASVOFF jaunāko filmu kolekciju, kā arī ieraudzīt Latvijas radošo cilvēku potenciālu, mākslu, modi un kino vienuviet!
Lasīt visu rakstu...
1 2